Soliber Ingenjörer

Jobba hos oss

Vi söker alltid kompetenta och engagerade medarbetare. Nedan hittar du aktuella tjänster hos oss på SoliBer.

Byggnadskonstruktör

 

Soliber står inför en spännande framtid. Fler och fler entreprenörer förstår fördelarna med att jobba tillsammans med en flexibel byggnadskonstruktör med korta beslutsvägar. Vi på SoliBer ser hur efterfrågan på våra tjänster ständigt ökar och för att tillgodose efterfrågan behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en driven ingenjör.

 

Just nu söker vi en byggnadskonstruktör som vill vara med och växa och utvecklas tillsammans med oss som företag. Tjänsten innebär arbete med blandade typer av projekt inom byggnadskonstruktion där storlek och komplexitet varierar. Uppdragen omfattar allt från utredningar och beräkningar till bygg-och tillverkningsritningar av konstruktioner i både trä, stål och betong.

Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsexamen med något/några års erfarenhet inom byggbranschen. Du tycker att problemlösning tillsammans med uppdragsgivare och kollegor känns som en spännande utmaning. Egenskaper av stor vikt och som vi uppmuntrar är social kompetens, engagemang och initiativförmåga. Att du är noggrann och har känsla för detaljer ser vi också som viktiga förmågor. En stor merit är om du har kunskaper inom 3D-projektering i programmen Tekla, Revit samt Impact.

Vi erbjuder

Att jobba hos oss på SoliBer innebär en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Alla konstruktörer har möjlighet att påverka sin egen arbetsmiljö samt hur projekten ska drivas. På ett lite mindre kontor är alla individer viktiga och alla behövs för att projekten ska gå att genomföra.

Vi vet att det är viktigt att satsa på den anställde och personlig trivsel och därför flyttade vi under 2020 till helt nyrenoverade lokaler där alla anställda självklart har ett eget kontor.

Om oss

SoliBer Ingenjörer AB är ett produktionsanpassat konsultföretag med tillverkningsprocessen i fokus. Vi finns i Jönköping och erbjuder våra kunder tjänster inom huvudsakligen byggnadskonstruktion, skadeutredningar och byggnadsfysik. Vi jobbar med varierande projekt i olika storlekar och våra uppdragsgivare återfinns inom såväl privat som offentlig sektor. Med engagemang och hög kunskap skapar vi hållbara och lönsamma lösningar för såväl våra kunder som för vår miljö.

Välkommen med din ansökan och CV. Vi räknar med att tillsätta tjänsten efter semestern 2024. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan till info@soliber.se

 

Kontakt

Kontakta Pär Claesson eller David Hoof för mer information.

Per Claesson - Soliber

Pär Claesson

VD

Mobil: 070-836 00 18 Email: par.claesson@soliber.se